Σάρωσε το trailer για την ταινία Transformers: Rise of the Beasts – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Transformers 5: The Last Knight, για το οποίο σας έχουμε γράψει την άποψη μας και την ταινία Bumblebee, ανακοινωθηκε μια ακόμα για το franchise από την Paramount, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο 2023, που θα ξεκινήσει μια νέα τριλογία. Tο trailer από την Transformers: Rise of the Beasts κατάφερε να κάνει ρεκόρ, μιας και όλα τα υπόλοιπα που βγήκαν εκείνο το διάστημα είχαν πολύ λιγότερα views, οπότε ξεπέρασε τα “Guardians of the Galaxy Vol. 3” (182 εκ. views) και “Indiana Jones and the Dial of Destiny” (77 εκ. views), μιας και είχε 494 εκ. θεάσεις όπου κι αν προβλήθηκε online.
[embedded content]
Mετά από τις 5 ταινίες των Transformers (η πρώτη τριλογία και οι δυο με τον Mark Wahlberg), αλλά και το spinoff/prequel Bumblebee, έχουμε μια ακόμα σε σενάριο Joby Harold (John Wick: Chapter 3 – Parabellum), ενώ σκηνοθέτης είναι ο Steven Caple Jr. του Creed II. Παίζουν οι Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Vélez, Michelle Yeoh, Peter Cullen (στην φωνή του Optimus Prime), Pete Davidson, Ron Perlman (φωνή του αρχηγού των Maximals), Tobe Nwigwe, Peter Dinklage, (φωνή του Scourge), Liza Koshy (φωνή της Arcee), John DiMaggio (φωνή του Stratosphere), David Sobolov ως Rhinox/Battletrap, Michaela Jaé Rodriguez ως Nightbird, Cristo Fernández ως Wheeljack.
O σκηνοθέτης ανέφερε πως θα εμπνευστεί από τις περιπέτειες των 90s και θα έχει μάλιστα την αντίστοιχη μουσική αλλά και ενέργεια από την συγκεκριμένη δεκαετία με το σύμπαν και τα Autobots να… εισβάλλουν εκεί και σίγουρα θα προκαλέσει νοσταλγία αλλά και θα έχει και πλάκα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Darkling
08/12/2022

Μια ακόμα σειρά που κόπηκε από την πρώτη σεζόν είναι το Monarch
09/12/2022

O μοναδικός Anthony Hopkins
11/12/2022

Το quiz για την ταινία Die Hard που δεν πρέπει να κάνετε λάθος
11/12/2022

Σάρωσε το trailer για την ταινία Transformers: Rise of the Beasts
11/12/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss