Σάσα Σταμάτη: Πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα

H γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα. Μεταξύ άλλων, σχολίασε τόσο την απρόσμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όσο και το τέλος της φιλίας του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Μαρία Μπακοδήμου.

«Το πιο βασικό σε μια εκπομπή και γενικά σε μια εργασία ή φιλία είναι να υπάρχει χημεία»

Ειδικότερα, η Σάσα Σταμάτη σημείωσε για το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Νομικού: «Συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση, όπως συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Το πιο βασικό σε μια εκπομπή και γενικά σε μια εργασία ή φιλία είναι να υπάρχει χημεία. Αν δεν υπάρχει χημεία, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερα είναι».

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος σαρωτικός»

Και συμπλήρωσε: «Άλλωστε η Δούκισσα θα κάνει κάτι άλλο, από ότι έμαθα, που νομίζω ότι της πάει πιο πολύ και είναι περισσότερο στο στιλ της. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος σαρωτικός, δηλαδή πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις δίπλα του, γιατί είναι και τόσα χρόνια, έχει εμπειρία, είναι πληθωρικός άνθρωπος».

«Σημασία δεν έχουν οι ερωτήσεις, αλλά έχουν οι απαντήσεις»

«Οι δρόμοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Εντάξει, δημοσιογράφοι είμαστε και θα το ρωτήσουμε και το καταλαβαίνω αυτό. Από εκεί και πέρα, σημασία δεν έχουν οι ερωτήσεις, αλλά έχουν οι απαντήσεις» συμπλήρωσε, ακόμα, η Σάσα Σταμάτη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss