«Σασμός» – Μάνος Τσαγκαράκης: «Ο Μανώλης γνωρίζει τον δολοφόνο, είναι δεδομένο»

Τον Μάνο Τσαγκαράκη τον γνωρίσαμε πριν από 11 χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στη συγκλονιστική σειρά του MEGA, «Το Νησί». Φέτος, ξανά βλέπουμε τον νεαρό ηθοποιό σε ρόλο στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», ως φίλο του Νικηφόρου και του Μανώλη.

Ο Μάνο Τσαγκαράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την συμμετοχή του στο σήριαλ «Το Νησί» ως «Δημητράκης», ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον ρόλο του στον «Σασμό» και στις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει»

Αρχικά, ο νεαρός ηθοποιός είπε: «Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει. Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ζητούσαν ντόπια παιδιά για τους ρόλους, με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν».

Και αμέσως μετά δήλωσε: «Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη και πρόθυμη».

«Ο ρόλος αυτός ήρθε πολύ ξαφνικά»

Και συνέχισε λέγοντας αναφορικά με τον «Σασμό»: «Ο ρόλος αυτός ήρθε πολύ ξαφνικά. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή να περάσω από κάστινγκ και με πήρα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Συνάντησα ηθοποιούς που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν».

Θα μιλήσει τελικά ο Μανώλης για τον δολοφόνο του Στεφανή;

Για την εξέλιξη της σειράς ο Μάνος Τσαγκαράκης ανέφερε: «Ο Μανώλης γνωρίζει τον δολοφόνο, είναι δεδομένο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss