Σασμός – Μπίρκος: O «Τόλης» το επιτρέπει να του φέρονται έτσι για να μην τον ενοχλούν αλλιώς.

Ο Θάνος Μπίρκος είναι μια από τις τελευταίες προσθήκες στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», καθώς υποδύεται τον Τόλη, τον συγκρατούμενο του Αστέρη στη φυλακή.  Ο τηλεοπτικός «Τόλης» παραχώρησε συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά.

«Έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα. Η φυλακή είναι ένας πάρα πολύ σκληρός χώρος. Θα γίνει ένας χαμός. Ο ρόλος δεν είναι στερεοτυπικός».

Στην ερώτηση για τον αν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του Τόλη στην πορεία της σειράς ή θα παραμείνει φοβισμένος κι αδύναμος, ο Θάνος Μπίρκος απάντησε: «Μέσα του το επιτρέπει και λίγο να του φέρονται έτσι για να μην τον ενοχλούν αλλιώς. Για να μην του επιτίθονται και γίνονται χειρότερα» και εξήγησε πως το ύφος του δήλωνε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται σύντομα θα αλλάξει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τον Αστέρη;

Αναφορικά με την σχέση του με τον Αστέρη ο «Τόλης» είπε: «Δεν αλλάζει η σχέση μας. Ο Αστέρης δεν μπήκε μπροστά στο μαχαίρι για να είναι κοντά στον δυνατό. Έχουν να γίνουν πολλά, είμαστε ακόμα στην αρχή».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss