«Σασμός» – Spoiler: Η Άσπα ομολογεί το δεσμό της με τον Στεφανή

Η Βέρα Μακρομαρίδου, η Άσπα από τη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

«Έτσι, οι υποψίες θα στραφούν στον σύζυγό της»

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Η Άσπα θα οδηγηθεί στο τμήμα, γιατί θα αποκαλυφθούν τα μηνύματα στο κινητό μετά την άρση του απορρήτου, και ομολογεί το δεσμό της με τον Στεφανή» – κάτι το οποίο θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός».
Και αμέσως μετά ανέφερε: «Έτσι, οι υποψίες θα στραφούν στον σύζυγό της, τον Κώστα, οπότε θα ερευνήσουν αφενός εάν γνωρίζει για τον δεσμό κι αφετέρου εάν έχει άλλοθι.

«Το άλλοθι του θα αποκαλυφθεί πολύ γρήγορα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το άλλοθι του θα αποκαλυφθεί πολύ γρήγορα. Ο Κώστας είναι γενικά νευρικός κι οξύθυμος. Ο θεατής δεν ξέρει τους λόγους, αλλά ούτε και η Άσπα. Ο Κώστας βρίσκεται σε μια αγχωτική περίοδο».

Η Άσπα είχε ονειρευτεί πολύ διαφορετικά τον γάμο της με τον Κώστα

Όσον αφορά στο γάμο της με τον Κώστα, η τηλεοπτική Άσπα, αποκάλυψε πως εκείνη «δεν περνούσε καλά, είχε βαλτώσει».

«Αυτή είναι μεγάλη πληγή»

«Δεν έχουν παιδιά, μετά από 7 χρόνια, αυτή είναι μεγάλη πληγή, το είχε ονειρευτεί πολύ διαφορετικά. Είναι ένα κορίτσι που επέστρεψε στον τόπο της από την Αυστραλία, για να κάνει οικογένεια, αλλά δεν της βγαίνει», πρόσθεσε.

«Αργότερα, θα μάθει το χωριό για την παράνομη σχέση της»

Η Βέρα Μακρομαρίδου τόνισε επίσης πως στηρίζει την Άσπα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε πολύ βασικούς λόγους να κάνει παράνομη σχέση με τον Στεφανή. Είναι εγκλωβισμένη…».

«Θα της συμβούν άσχημα πράγματα στη συνέχεια»

Και αμέσως μετά είπε: «Αργότερα, θα μάθει το χωριό για την παράνομη σχέση της. Θα της συμβούν άσχημα πράγματα στη συνέχεια». Ενώ όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, εάν ο σύζυγός της είναι ο δολοφόνος, η Άσπα θα τον καλύψει.

«Η Άσπα είναι υπέρ του έρωτα»

Παράλληλα, η Άσπα είναι η μόνη που γνωρίζει τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη. Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε: «Η Άσπα είναι υπέρ του έρωτα».

«Όσο βλέπει ότι το αίσθημα είναι τόσο δυνατό θα ενθαρρύνει την Αργυρώ, τονίζοντας της συνέχεια ότι “αυτό δε συμβαίνει συχνά στη ζωή. Εκμεταλλεύσου το, απόλαυσέ το. Θα βρεθεί μια άκρη με τις οικογένειες”. Το στηρίζει όλο αυτό. Είναι υπέρ του ρίσκου που παίρνουν, είναι υπέρ του έρωτα», καταλήγει η Βέρα Μακρομαρίδου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss