«Σασμός»: Το άλλοθι του Πετρή δεν πείθει την Καλλιόπη

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» κρατά καθηλωμένους τους τηλεθεατές μπροστά στη μικρή οθόνη, οι οποίοι αδημονούν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στις ζωές των πρωταγωνιστών αν πράγματι θα ακολουθήσουν νέα φονικά όπως είπε ο σκηνοθέτης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον δολοφόνο του Στεφανή συνεχίζονται

Οι έρευνες για να βρεθεί ο δολοφόνος του Στεφανή Σταματάκη δεν σταματούν, αντιθέτως εντείνονται, καθώς κυκλοφορεί ελεύθερος ένας φονιάς. Και την ίδια ώρα, ορισμένοι από τους συγγενείς του νεκρού αποζητούν τον υπαίτιο στην οικογένεια των Βρουλάκηδων. Και κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει ως συνέχεια της επίθεσης που δέχτηκαν οι Βρουλάκηδες, πρόσφατα στο σπίτι τους.

Ο Μανώλης συνεχίζει να κρατά τα χείλη του «σφραγισμένα»

Και ο Μανωλιός, ο μοναδικός που είδε την σκηνή της δολοφονίας του Στεφανή, συνεχίζει να σιωπά για τα καλά, αποκρύπτοντας όλη την αλήθεια που θα έθετε εκείνον που πάτησε την σκανδάλη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Τι πραγματικά φοβάται όμως ο Μανωλιός και τόσο πεισματικά αρνείται να μιλήσει, να αποκαλύψει τον καλύτερο του φίλο έστω, τον Νικηφόρο, τον δολοφόνο του πατέρα του, λες και έχει πάρει όρκο σιωπής; Τελικά, ποια είναι η μεγάλη αλήθεια και πώς θα μάθουμε τον πραγματικό υπαίτιο που άνοιξε έναν νέο κύκλο αίματος στο χωριό;

Το άλλοθι του Πέτρου δεν γίνεται πιστευτό από την Καλλιόπη

Μπορεί η Αργυρώ να έδωσε άλλοθι στον αδερφό της, τον Πετρή, και προσωρινά έστω, να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, ωστόσο τίποτα δεν είναι τόσο απλό, καθώς η Καλλιόπη αδυνατεί να το πιστέψει και για εκείνη όλα είναι ένα καλοστημένο ψέμα για να προστατευτεί ο Πετρής.

Οι αμφιβολίες δεν σταματούν να την βασανίζουν, και μάλιστα ρίχνει το φταίξιμο στην Μαρίνα, λέγοντας πως εκείνη θα σκαρφίστηκε το κόλπο με το άλλοθι και στη συνέχεια όλοι μαζί το σχεδίασαν και πούλησαν το παραμύθι αυτό για κατάθεση.

Επιπλέον, την τόση σιγουριά της γνωστοποιεί στους γιους της, Αστέρη και Μαθιό, και τους ζητά να μην εφησυχάζονται, καθώς αργά ή γρήγορα, θα αποκαλυφθεί πως οι Βρουλάκηδες είπαν ψέματα στην αστυνομία. Το τι κάνει, αν κάνει βέβαια, για να αποδείξει την σκευωρία των Βρουλάκηδων, μονάχα εκείνη το ξέρει.

Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Στεφανής την απατούσε και ζητά την αλήθεια από τον Μαθιό

Ο Μαθιός θα κληθεί να αντιμετωπίσει την οργισμένη σύζυγο, πλέον χήρα, του ξαδέρφου του Στεφανή, η οποία αφού ανακαλύψει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη – κάτι εσώρουχα – θα του ζητήσει να μάθει την αλήθεια.

Η Βασιλική θα τρελαθεί με αυτή την ανακάλυψη για τον νεκρό άνδρα της που τόσο αγάπησε, αλλά και είχε εμπιστευτεί επανειλημμένα εδώ και τόσα χρόνια. Η έκρηξη της θα είναι πραγματικά πρωτοφανής και πρωτόγνωρη, τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τον Μαθιό.

Η Άσπα παραδέχεται στον Αντώνη τη σχέση της με τον Στεφανή

Την ίδια ώρα, επίσης, η ανάκριση της Άσπας γνωστοποιεί στον Αντώνη το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του, το οποίο εντοπίζεται σε κάμερα, αποδεικνύει ότι λέει ψέματα. Ο λόγος βέβαια για τα ψέματα και κατ’ επέκταση για κάποια περίεργα τηλεφωνήματα που τον έχουμε δει να δέχεται, μένει να αποκαλυφθεί σύντομα. Είναι στ’ αλήθεια ο φονιάς του Στεφανή ο Κώστας ή έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό;

Η Στέλλα χωρίζει οριστικά τον Αστέρη

Παράλληλα, η Στέλλα από την άλλη αποφασίζει να χωρίσει οριστικά με τον Αστέρη, εφόσον από την συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα έχει καταλάβει ότι πλέον εκείνος δεν είναι ερωτευμένος μαζί της.

Μια αναπάντεχη συνάντηση

Ενώ επίσης, πρόκειται να δούμε και μια αναπάντεχη συνάντηση απόψε. Αυτή η συνάντηση αφορά την Καλλιόπη και την Μαρίνα, οι οποίες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο στο νεκροταφείο.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Επεισόδιο 15 – Τρίτη 28/09/2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss