«Σασμός»: «Ο Μανώλης θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο»

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Μανώλης, της εξαιρετικά επιτυχημένης νέας σειράς του Alpha, «Σασμός», που σκηνοθετεί ο Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Για ποιο λόγο ο Μανώλης δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του δολοφόνου του Στεφανή;

Αρχικά, σύμφωνα με τα όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο ηθοποιός, ο Μανώλης δεν θέλει να μαρτυρήσει τον δράστη. Και αυτό, διότι πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στον ίδιο, όσο και στον Νικηφόρο.

Μάλιστα, ο Στρατής Χατζησταματίου τόνισε πως το μυστικό θα τον βασανίζει για καιρό μέχρι να πάρει την απόφαση να μιλήσει για τα όσα είδε την ημέρα του φόνου του Στεφανή Σταματάκη.

«Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει»

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός «Μανώλης» δήλωσε: «Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή. Ο Μανώλης δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει».

«Ο Μανώλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο να τραβάει τη σκανδάλη»

Ο ηθοποιός εξήγησε: «Γιατί αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι’ αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανώλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο να τραβάει τη σκανδάλη».

«Ο Μανώλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Μανώλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι’ αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ».

«Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι’ αυτόν»

«Θα κρατήσει πολλά μυστικά»

Επιπλέον, ο νεαρός ηθοποιός ανέφερε για τον «Μανώλη»: «Θα βρεθεί πολλές φορές τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Και θα κρατήσει πολλά μυστικά». Ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο Μανώλης θα είναι από τους πρώτους που θα αντιληφθούν τη σχέση που θα δημιουργηθεί μεταξύ της Βασιλικής και του Μαθιού.Μια σχέση που αργά ή γρήγορα «θα αποκαλυφθεί».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss