«Σασμός»: H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», συνεχίζει να μας καθηλώνει, τόσο με εξαιτίας του ειδυλλίου της Αργυρούς και του Αστέρη, όσο -ίσως και ακόμα περισσότερο στην παρούσα φάση- και εξαιτίας της δολοφονίας του Στεφανή. Η δολοφονία του Στεφανή όμως, ήταν μόλις η πρώτη καθώς σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα φονικά, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος.

Οι τηλεθεατές προσπαθούν διακαώς να ανακαλύψουν τον δολοφόνο του Στεφανή και κάνουν από τα πιο προφανή μέχρι και τα πιο απίστευτα σενάρια σχετικά με το ποιος πραγματικά τράβηξε την σκανδάλη. Ο Μανωλιός είναι ο μόνος που ξέρει τι πραγματική συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα, ωστόσο κρατά το στόμα του «σφραγισμένο», με τις τύψεις και τους εφιάλτες να τον βασανίζουν ασταμάτητα.

Και ενώ όλοι αναζητούν τον δολοφόνο, παράλληλα, όλοι «ρίχνουν», φανερά ή μη, την ευθύνη στον Πετρή Βρουλάκη, τον αδερφό της Αργυρούς. Την ίδια ώρα όμως, και ενώ τίποτα δεν είναι βέβαιο και προφανές αναφορικά με τον δολοφόνο του Στεφανή, η επίθεση στο σπίτι της οικογένειας των Βρουλάκηδων -που είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (24/09)- ξυπνά μνήμες από το παρελθόν.

Τι θα δούμε απόψε;

Την ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή, η επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, καταχωνιασμένες σε ένα χρονοντούλαπο του παρελθόντος.

Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Παράλληλα, η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη, ενώ εκείνος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο. Ωστόσο, η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της μια και καλή!

Επιπλέον, μια νέα είσοδος στη σειρά αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς το νέο πρόσωπο που «εισβάλει» στην πλοκή δεν είναι αυτό που δείχνει.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Επεισόδιο 14 – Δευτέρα 27/09/2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss