«Σασμός»: Το Spoiler της Βασιλικής για τη συνέχεια της σειράς

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις της νέας επιτυχημένης σειράς «Σασμός», που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό προβολής, δεν έχουν τέλος. Και ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο, όπου περιμένουμε να δούμε αν η γιαγιά Ρηνιώ θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησε η βεντέτα μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, η ηθοποιός που υποδύεται την Βασιλική, την χήρα, πλέον, του Στεφανή Σταματάκη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, προχώρησε σε ένα ενδιαφέρον spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Τι μας αποκαλύπτει η Βασιλική;

Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική μας αποκάλυψε κάτι το οποίο θα δούμε σε 30 περίπου επεισόδια από σήμερα, στο 50ο επεισόδιο.

Σε βίντεο που ανέβασε στα instastories της στον προσωπικό της λογαριασμό η ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου, βλέπουμε τη Βασιλική να συναντιέται με την Καλλιόπη και το κλίμα ανάμεσά τους μοιάζει ιδιαίτερα ψυχρό.

Αυτό το στιγμιότυπο μπορεί, πιθανόν, να προμηνύει το πως θα αντιδράσει η Καλλιόπη όταν μάθει για τη σχέση της Βασιλικής και του μεγάλου της γιου, του Μαθιού. Σύμφωνα με αυτή την ερμηνεί,α σίγουρα δικαιολογείται η ψυχρότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Την ίδια ώρα, η ανάρτηση αυτή της «Βασιλικής», βάζει τέλος και στα spoilers που την θέλουν να δολοφονείται σύντομα και να αποχωρεί από τη σειρά άρον άρον.

Δείτε ένα στιγμιότυπο από το Instastory της ταλαντούχας ηθοποιού:

σασμός
© Instagram

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss