Σιγά μην κάτσει να… σκάσει: Tι καινούργιο ετοιμάζει ο Henry Cavill

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

O Henry Cavill δε θα επιστρέψει ούτε ως Superman, ούτε στην σειρά The Witcher και πλέον ετοιμάζει το επόμενο βήμα του. Συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά για το Warhammer 40.000 (ή για συντομία 40K).

Όπως έγινε γνωστό, ο όμιλος της Amazon ανακοίνωσε τη συμφωνία εξαγοράς των παιχνιδιών της Games WorkShop για τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα της δεύτερης, όπως το δημοφιλές επιτραπέζιο Warhammer.
Σύμφωνα με το CNBC, η Amazon ανέφερε πως έχει έρθει σε «συμφωνία επί της αρχής» για τη μεταφορά των παιχνιδιών της βρετανικής εταιρείας σε τηλεόραση και σινεμά. Όπως μετέδωσε το Hollywood Reporter, η Amazon έχει συμφωνήσει με τον Henry Cavill για να πρωταγωνιστήσει και να είναι εκτελεστικός παραγωγός στη μεταφορά του Warhammer 40,000 στην οθόνη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, με τη Games Workshop να αναφέρει πως θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες το επόμενο χρονικό διάστημα.
Όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με τον χώρο των «geek χόμπι» (ο οποίος μπορεί κάποτε να εθεωρείτο ότι ήταν για «λίγους και περίεργους», αλλά στην εποχή που το Game of Thrones και το Lord of the Rings είναι franchises γνωστά σε όλους ανέρχεται ταχύτατα) είναι μάλλον δύσκολο να γνωρίζουν τι είναι το 40Κ ακριβώς, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει πάρει το μάτι των περισσότερων κάποια στιγμή, σε βιτρίνες παιχνιδιών με επιτραπέζια κλπ, εντυπωσιακές στρατιές από άρτια βαμμένες, με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια, μινιατούρες.
Είναι ο χώρος του wargaming με μινιατούρες, όπου οι παίκτες στήνουν στρατούς και δίνουν μάχες χρησιμοποιώντας πολύπλοκα συστήματα κανόνων. Όσοι γνωρίζουν το αντικείμενο ξέρουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο πάθος για όσους ασχολούνται μαζί του, καθώς συνδυάζει το παιχνίδι με το μοντελιστικό/ καλλιτεχνικό στοιχείο (μια ματιά σε μια μινιατούρα ενός wargamer με μεράκι ή σε ένα τραπέζι όπου πάνω του έχει στηθεί ένα «πεδίο μάχης» αρκεί για να καταλάβει κανείς).
Το Warhammer 40K είναι το δημοφιλέστερο wargame με μινιατούρες στον κόσμο. Υπάρχει από τη δεκαετία του 1980 και είναι «παιδί» της βρετανικής Games Workshop- στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τον κόσμο του κατά τις αρχές της δεκαετίας του 1990 χάρη στο εντυπωσιακό επιτραπέζιο «Σταυροφορία στο Δ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss