Σημαντικό βραβείο για τον Brendan Fraser που βάζει… πλώρη για τα Oscar – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Darren Aronofsky έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές του προσπάθειες του και μετά την ταινία «Μother» που δίχασε και σας γράψαμε και την άποψη μας, επανέρχεται με μια καινούργια.

Η ταινία «The Whale» είναι σε συμπαραγωγή των Α24 και Protozoa Pictures (εταιρία παραγωγής του Darren Aronofsky) και μάλιστα πρωταγωνιστής θα είναι ο Brendan Fraser (που ανέφερε πως δεν θα έχουμε ξαναδει κάτι τέτοιο και έχουμε την πρώτη του εικόνα), ενώ παίζουν και οι Hong Chau, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Huck Milner, Sathya Sridharan, Ryan Heinke.
O ηθοποιός πήρε το πρώτο μεγάλο βραβείο της χρονίας, το Tribute Award του Toronto International Film Festival για την ερμηνεία του και δείχνει να μπαίνει δυνατά ως ένας διεκδικητής των Oscar, μιας και τέτοια βραβεία είναι σαν (μικρός έστω) προιωνός υποψηφιοτήτων. Ακόμα έχει μέλλον φυσικά το όλο θέμα, ωστόσο γενικά υπάρχει hype και θετικά σχόλια για τον Fraser, που επανέρχεται δυναμικά πλέον.
Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Samuel D. Hunter, στο οποίο ένας μοναχικός δάσκαλος, ζυγίζει 270 κιλά και ουσιαστικά ζει στον καναπέ του. Ενώ η κατάστασή του χειροτερεύει και βρίσκεται σε απόγνωση, η ελπίδα εμφανίζεται όταν προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη και ευέξαπτη έφηβη κόρη του.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss