Σίσσυ Τουμάση: «Δεν έχω σχέσεις με τον βιολογικό μου πατέρα»

Η Σίσσυ Τουμάση παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο». Μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τα παιδικά της χρόνια ενώ εξομολογήθηκε πως δεν διατηρεί σήμερα σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα.

  • Έχεις αισθανθεί ποτέ λίγο πριγκίπισσα Σίσσυ;

Μα από την πριγκίπισσα ήρθε η έμπνευση για το όνομα μου! Έχω βαπτιστεί θεοδοσία διότι, όπως συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα, αυτό ήταν το όνομα της μητέρας του πατέρα μου. Στη μαμά και τη γιαγιά μου όμως δεν άρεσε και έψαχναν να βρουν ένα χαϊδευτικό. Κάπου τότε η γιαγιά μου, ως ρομαντική σινεφίλ, είδε την ταινία «Πριγκίπισσα Σίσσυ» με την Ρόμι Σνάιντερ και η απόφαση ελήφθη: Σίσσυ.

  • Πως ήσουν ως παιδί;

Ήμουν ένα πολύ ζωηρό και κοινωνικό παιδί. Μεγάλωσα με τη μαμά μου στο Ψυχικό και με τη γιαγιά μου στο Παγκράτι που με κρατούσε όσο εργαζόταν η μαμά. Μεγάλωσα σε δυο σπίτια με πολλή αγάπη. Ήμουν καλή μαθήτρια χωρίς να διαβάζω πολύ. Δεν είχα ιδέα τότε αν ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Είχα μια κλίση στα θεωρητικά μαθήματα, αρχαία και λογοτεχνία. Πήγαινα σε ιδιωτικό σχολείο και ήμουν στην κινηματογραφική ομάδα. Παρακολουθούσαμε πολλές ταινίες και κάναμε εκδρομές στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Αλλά τα περισσότερα ερεθίσματα τα πήρα από το σπίτι μου. Η μητέρα μου ήταν ιδιαίτερα φιλότεχνη, πηγαίναμε πολύ θέατρο, σε εκθέσεις ζωγραφικής και μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλά βιβλία και Τέχνη.

  • Μεγάλωσες ουσιαστικά χωρίς τον μπαμπά σου.

Ναι. Δεν έχω σχέσεις με τον βιολογικό μου πατέρα. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μωρό. Δεν βίωσα την έλλειψη του πατέρα ως απώλεια γιατί είναι κάτι που εξαρχής δεν είχα. Αυτό που έχασα για πάντα σε εκείνο το τροχαίο ήταν η μητέρα μου και ο πατριός μου, ο οποίος ουσιαστικά με μεγάλωσε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss