Σκηνή από την ταινία τρόμου με τον 50 Cent ήταν τόσο σκληρή που έκανε τον κάμεραμαν να λιποθυμήσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι ταινίες τρόμου πολλά χρόνια τώρα, έχουν καταφέρει να προσφέρουν αρκετές δυνατές στιγμές, με την νέα προσπάθεια στην οποία πρωταγωνιστεί και ο 50 Cent, να είναι σκληρή και να προκαλεί την λιποθυμία του κάμεραμαν, όπως θα δείτε εδώ.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν μέσω social media αλλά και το βίντεο που δημοσίευσε o συγγραφέας και σκηνοθέτης της ταινίας, Josh Stolberg, είναι κυριολεκτικά βουτηγμένα στο αίμα. Τα σκηνικά ήταν τόσο αποκρουστικά που, όπως είπε και ο ίδιος, μερικοί από το συνεργείο και την παραγωγή δεν άντεξαν στο θέαμα. Όπως ανέφερε μάλιστα, ένα μέλος του συνεργείου και συγκεκριμένα ο καμεραμάν, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
«Ναι!!! Γυρίσαμε μια σκηνή δολοφονίας χθες το βράδυ και ο κάμεραμάν είχε τόση ναυτία που λιποθύμησε και η κάμερα έπεσε στο έδαφος» , έγραψε στο Twitter 51χρονος και την ανάρτησή του συνόδευσαν εικόνες από τα αιματοβαμμένα σκηνικά των γυρισμάτων. «Έπρεπε να σταματήσω για μιάμιση ώρα. Είναι εντάξει τώρα, αλλά… ετοιμαστείτε για τρέλα!»
Ο ράπερ δεν ήταν στα γυρίσματα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με πηγές του TMZ, αλλά οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο γύρισμα το έζησαν από κοντά. Οι παρευρισκόμενοι και οι γιατροί έσπευσαν να βοηθήσουν τον λιπόθυμο άνδρα, ο οποίος είναι καλά και θα συνεχίσει να εργάζεται στο πλατό.
Εκτός από τον 50 Cent, στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Neal McDonough, αλλά και οι δημοφιλείς TikTokers Caitlin Carmichael και Bryce Hall. Η υπόθεση εκτυλίσσεται κυρίως στο σπίτι ενός υποτιθέμενου επιτυχημένου TikToker και από ό,τι φαίνεται θα δούμε διάφορους influencers να μακελεύονται.
Η Caitli …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss