Σταματημό δεν έχουν οι ταινίες για το Spider-Man Universe – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tα spinoff από το Spider-man Universe δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Αρχικά είχαμε τo Venom (μαζί με το sequel του) και μετά την ταινία Morbius, έχουμε μερικές ακόμα να ετοιμάζονται (όπως το Madame Web).

Μια ακόμα προσθήκη στο Spider-Man Universe είναι η ταινία για τον χαρακτήρα του El Muerto με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Bad Bunny, στην νέα απόπειρα της Sony, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Ανακοινώθηκε πλέον πως σκηνοθέτης θα είναι ο  Jonás Cuarón, γιος του Alfonso Cuaron, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Gareth Dunnet Alcocer (Blue Beetle).
Ο El Muerto είναι ένας παλαιστής με υπερδυνάμεις, οι οποίες μάλιστα ειναι κληρονομικές, ωστόσο μπορούν να αποκτηθούν μόνο με μια μάχη απέναντι στον El Dorado. Ο Juan-Carlos Estrada Sanchez δεν μπόρεσε να πολεμήσει τον El Dorado όταν τον παρουσίασε ο πατέρας του Marcus Estrada, με τον τελευταίο να θυσιάζεται για να σώσει τον γιο του. Μετά τον τραγικό θάνατο, ο El Dorado έδωσε στον Juan-Carlos δέκα χρόνια για να γίνει πιο δυνατός για να τον αντιμετωπίσει ξανά και να κερδίσει το δικαίωμα να γίνει El Muerto.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss