Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέρω πώς είναι να βιώνεις την απώλεια και τον πόνο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ανοιχτά για το προσωπικό της βίωμα με τις αποβολές και έστειλε το δικό της μήνυμά. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση για τα έξι χρόνια πετυχημένης λειτουργίας ενός προηγμένου κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ευρώπη, μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με τις δύο αποβολές που είχε βιώσει.

«Και πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο»

«Φαντάζομαι ότι είστε και πολύ ευαισθητοποιημένη ως μητέρα σε τέτοια ζητήματα», ήταν η ερώτηση που της τέθηκε από τη δημοσιογράφο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Μπορεί προσωπικά να μη χρειάστηκε να μπω στη διαδικασία της υποβοηθούμενης κύησης, ωστόσο είχα την εμπειρία των δύο αποβολών, οπότε ξέρω πως είναι να βιώνεις τη στεναχώρια, την απώλεια, τον πόνο και να έχεις την αμφιβολία του αν θα τα καταφέρεις. Και πραγματικά, τότε ήθελα και ενημέρωση και βοήθεια και κουράγιο».

«Για αυτό κι εγώ μίλησα ανοιχτά για αυτή την εμπειρία»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» είπε: «Για αυτό κι εγώ μίλησα ανοιχτά για αυτή την εμπειρία, θέλοντας να δώσω κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που το περνούν».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η παρουσιάστρια:

Υπενθυμίζεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι παντρεμένη με τον γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss