Σταμάτης Γονίδης: «Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μίλησε με ειλικρίνεια για τις δύο εξαρτήσεις του, για τις πνευματικές του αναζητήσεις, για τη σύντροφο της ζωής του, αλλά και για τη μικρή του κόρη που πρόσφατα βαπτίστηκε.

«Εγώ πρέπει να συγχωρώ τον εαυτό μου κάποιες φορές, όταν κάνω λάθος επιλογές, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτές»

Αρχικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον τραγουδιστή για κάποια φορά που τον στεναχώρησε, με τον δεύτερο να του λέει ότι δεν θέλει συγγνώμες. Ειδικότερα, είπε: «Εγώ πρέπει να συγχωρώ τον εαυτό μου κάποιες φορές, όταν κάνω λάθος επιλογές, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτές».

«Δεν είχα τις εμπειρίες που έχω τώρα με την κόρη μου»

Ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στη συνέχεια, στη μικρή του κόρη και τόνισε ότι αυτή τη φορά ζει πώς είναι να έχεις ένα μωρό. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα τις εμπειρίες που έχω τώρα με την κόρη μου. Τις απολαμβάνω. Οι μεγάλες μου κόρες έχουν μεγάλη αγάπη. Δεν φανταζόμουν ότι θα συμβούν στη ζωή μου όλα αυτά».

Ο Σταμάτης Γονίδης, παραδέχτηκε πως έχει φτάσει δυο φορές στην απελπισία, ωστόσο όπως είπε, κατάλαβε γρήγορα ότι δεν θα μπορούσε να μην τραγουδάει. Αν όμως είχε σταματήσει τότε, θα μπορούσε να δουλέψει ως μηχανικός, ή σε αρτοποιείο. Ξέρει, όπως ανέφερε, από αγροτική ζωή, αλλά και ζωγραφική.

«Επειδή λέω κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, νομίζουν ότι παίρνω ουσίες, δεν με πειράζει»

Για το πώς αντιδρούν ορισμένοι στα λεγόμενά του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Άλλοι λένε τι έχει πάρει αυτός. Επειδή λέω κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν στην εποχή που ζούμε, νομίζουν ότι παίρνω ουσίες, δεν με πειράζει».

«Βρίζει τα Θεία κάποιος που είναι δειλός και δεν μπορεί να βρίσει αυτό που είναι απέναντί του»

Ο ίδιος έχει τσακωθεί μια φορά στη ζωή του για τη θρησκεία και γι’ αυτό δήλωσε: «Μάλωσα με έναν που έβριζε την Παναγιία. Βρίζει τα Θεία κάποιος που είναι δειλός και δεν μπορεί να βρίσει αυτό που είναι απέναντί του. Η Παναγία είναι αγάπη και δεν θα σε πειράζει».

Θα του άρεσε η εμπλοκή με την πολιτική;

Επιπλέον, όπως ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής, στον Σταμάτη Γονίδη έχει γίνει πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά «τώρα είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις» δήλωσε.

«Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα τατουάζ που έχει ζωγραφίσει στο κορμί του, ένα εξ’ αυτών του Αγίου Στέφανου. Γι’ αυτό τόνισε: «Τον είχα δει μπροστά μου όταν ξάπλωσα και τον φοβήθηκα. Φώναξα και όταν ήρθαν οι γονείς μου, έφυγε και τους το έδειξα στα εικονίσματα».

Από μικρός, η οικογένειά του τον έβαζε να τραγουδάει και όταν τον μάλωναν, το κλάμα του το έκανε αμανέ. Επίσης, σχολίασε αναφορικά με την εποχή που διανύουμε στη μουσική: «Οι λαϊκοί τραγουδιστές αυτήν την περίοδο είμαστε λίγοι και περιφρονημένοι».

«Αυτά δεν κόβονται»

«Έχω δύο εξαρτήσεις, το τσιγάρο και την προσευχή. Αυτά δεν κόβονται», δήλωσε και αναφέρθηκε στις προφητείες. «Βλέπω έναν άνθρωπο και του λέω έχεις αυτό. Αυτά δεν είναι δικά μου…», είπε ο τραγουδιστής.

«Έχω μια υπέροχη γυναίκα»

Κατέληξε λέγοντας: «Έχω μια υπέροχη γυναίκα και της λέω συνέχεια ότι αν υπάρχει ένας άνθρωπος να πω συγγνώμη είναι εκείνη, κανένας άλλος».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss