Σταμάτης Κραουνάκης: «Όλο το σουργελαριό ασχολείται με τη “χοντρή” τρεις μέρες»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός συνθέτης απάντησε και για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τη λέξη “χοντρή” που αφαίρεσε από το τραγούδι «Άδωνις».

«Τελειώνει το ”Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον ”Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να πάμε στον ”Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θέμα είναι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργελαριό” με τη ”χοντρή” τρεις μέρες», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε στη συνέχεια: «Την ημέρα του “Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη ”τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν, λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα».

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss