Star Wars 8 – The Last Jedi

Μετά και την τεράστια επιτυχία του Rogue One, το ραντεβού μας με το σύμπαν του Star Wars ανανεώνεται. Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Lucasfilm, η νέα ταινία Star Wars θα ονομάζεται “The Last Jedi” ή επί το ελληνικότερον “Ο Τελευταίος Jedi“.

Σε σκηνοθεσία του Rian Johnson, η ταινία ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης ταινίας “The Force Awakens”, με τη Rey να βρίσκει τον Luke Skywalker και να του παραδίδει το παλιό του φωτόσπαθο. Κρίνοντας από τον τίτλο, πιθανόν ο Luke Skywalker να είναι ο τελευταίος Jedi αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πληροφορία για το σενάριο, το οποίο η Disney κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.

Αν ο τίτλος της νέας ταινίας θυμίζει κάτι στους φίλους του Star Wars, είναι επειδή αποτελεί ήδη μέρος του σύμπαντος γύρω από τον Πόλεμο των Άστρων, με τους συγγραφείς Micharl Reaves και Maya Kaathryn Bohnhoff να κυκλοφορούν τη ομώνυμη νουβέλα το 2013, η οποία εξιστορεί την πορεία ενός μοναχικού Jedi που έχει περάσει στην παρανομία μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο “Επεισόδιο 3 – Η Εκδίκηση των Σιθ“.

Στο Star Wars VIII – The Last Jedi, επιστρέφουν μεταξύ άλλων η Daisy Ridley ως Rey, ο Adam Driver ως Kylo Ren, ο Mark Hamill ως Luke Skywalker, ο John Boyega ως Finn.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss