Starlink: Τέλος στα απεριόριστα δεδομένα με ελεύθερη ταχύτητα και όριο δεδομένων στο 1TB μηνιαίως

Η Starlink πρόκειται να ακολουθήσει παρόμοια πολιτική με άλλους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου μέσω δορυφόρων σε ότι αφορά τον όγκο δεδομένων που μπορεί να κατεβάσει ένας συνδρομητής της το μήνα.

Έτσι η Starlink θα αρχίσει να περιορίζει τον αριθμό των δεδομένων που μπορεί να κατεβάσει κάθε νοικοκυριό το μήνα στο 1TB κατά τις ώρες αιχμής, αρχής γενομένης από τον Δεκέμβριο. Η αλλαγή αυτή θα εφαρμοστεί αρχικά στις ΗΠΑ και τον Καναδά στο πλαίσιο μιας νέας “πολιτικής δίκαιης χρήσης”.
Οι οικιακοί πελάτες θα ξεκινούν πλέον κάθε μηνιαίο κύκλο χρέωσης αποτελώντας μέρη του πακέτου «Priority Access»που παρακολουθεί τον όγκο δεδομένων που κατεβάζει ο χρήστης από τις 7 π.μ. το πρωί έως τις 11 μ.μ. το βράδυ. Εάν αυτός ξεπεράσει το όριο του 1 TB -το οποίο σύμφωνα με την Starlink, το κάνουν λιγότεροι από το 10% των χρηστών- ο χρήστης θα μετακινηθεί αυτόματα στην επιλογή “Basic Access”. Στην περίπτωση αυτή, ο χρήστης δεν θα έχει «προτεραιότητα» κατά τη διάρκεια έντονης συμφόρησης  του δικτύου της Starlink για το υπόλοιπο του κύκλου χρέωσης, κάτι που θα επιφέρει λογικά πιο αργές ταχύτητες.
Εναλλακτικά ο χρήστης θα μπορεί να αγοράσει περισσότερα δεδομένα για την επέκταση του όγκου δεδομένων που αφορά το πακέτο «Priority Access», με κόστος 25 σεντς ανά GB. Όλα τα δεδομένα που ο χρήστης κατεβάζει τις βραδυνές ώρες μεταξύ 23:00 και 7:00 π.μ. δεν υπολογίζονται στο όριο. Για παράδειγμα εκείνη την ώρα μπορείτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss