Στάθης Μαντζώρος: Από τις «Άγριες Μέλισσες» στον «Σασμό»

Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Μαρία Ανδρέου. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς πήρε το ρόλο στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», έπειτα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

«Η πρόταση έγινε από την casting director της σειράς “Σασμός”»

Ειδικότερα, στην σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το πώς του προτάθηκε ο ρόλος του «Παντελή Αγγελάκης» στη σειρά «Σασμός», ο Στάθης Μαντζώρος είπε αρχικά: «Η πρόταση έγινε από την casting director της σειράς, Μιράντα Ρωσταντή, την οποία γνώρισα στις”Άγριες Μέλισσες”».

«Στις “Άγριες Μέλισσες” έπαιξα σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τον Παύλο Ορκόπουλο, που τραγουδάμε οι δυο μας τον εθνικό ύμνο»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες»: «Εκεί έπαιξα σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τον Παύλο Ορκόπουλο, που τραγουδάμε οι δυο μας τον εθνικό ύμνο. Όταν έφεραν τον Νέστορα στην ασφάλεια, καθώς ήταν στην οργάνωση που έψαχνε για τους προδότες στην κατοχή, υποδύθηκα το διοικητή που του σφίγγει το χέρι, τον χαιρετά στρατιωτικά, ως ήρωα πολέμου, και του λέει “τιμή μου που πολέμησα μαζί σας”».

«Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και για τον Παύλο Ορκόπουλο και για μένα»

Αμέσως μετά, ο ταλαντούχος ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ο Νέστορας του είχε σώσει τη ζωή στη μάχη, στο μέτωπο, και εκείνος, με το που καταλαβαίνει ποιος είναι, τον ελευθερώνει. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και για τον Παύλο Ορκόπουλο και για μένα και είχαμε βουρκώσει και οι δύο».

«Με πήρε λοιπόν η Μιράντα και μου λέει “Στάθη, έχω ένα ρόλο για σένα”»

Στη συνέχεια, ο «Παντελής» από τον «Σασμό» δήλωσε: «Με πήρε λοιπόν η Μιράντα και μου λέει “Στάθη, έχω ένα ρόλο για σένα” και εγώ δέχτηκα με μεγάλη χαρά να μάθω για τον ήρωά μου, τον Παντελή».

«Είπα αμέσως το “ναι”»

Επίσης, τόνισε: «Μόλις άκουσα ότι η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και ότι θα παίξουν σπουδαίοι άνθρωποι του θεάτρου, όπως ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα, είπα αμέσως το “ναι”».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss