Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τη δήλωση του

Με το θέμα που αφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ασχολήθηκε η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (14/12) με τη Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη με τη δήλωση του παρουσιαστή.

Η δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Υπενθυμίζεται πως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στην οποία έκανε λόγο για «ατόπημα», ενώ τόνισε πως έκανε «μια απαράδεκτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου» που δεν τον είχε βλάψει.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Και πρόσθεσε: «Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

Επίσης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συμπλήρωσε: «Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

«Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία»

Μετά την ανάγνωση της παραπάνω δήλωσης του Στάθη Παναφιωτόπουλου, η Φαίη Σκορδά φάνηκε φανερά εκνευρισμένη με τα όσα άκουσε. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 είπε: «Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο “ατόπημα”, είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία».

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα»

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλα κάποιον, έκανα ένα ατόπημα, ζήτησα συγγνώμη, εγώ αποφάσισα να φύγω από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατόπημα»,

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss