Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του

Την πόρτα του εισαγγελέα, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής μπήκε στο κτίριο του δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα και με τα χέρια του καλυμμένα για να μην φαίνονται οι χειροπέδες.

Ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του, μετά τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο. Ο ίδιος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Οικογενειακή φίλη η κοπέλα που έκανε τη νέα καταγγελία

Οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι η νέα κοπέλα που τον καταγγέλλει ότι δημοσίευσε σε ιστοσελίδα με πορνογραφικο υλικό, βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές.

Ειδικότερα, μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι οικογενειακή φίλη του τηλεπαρουσιαστή έχει πέσει επίσης θύμα του, καθώς ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σχολίασε για το θέμα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας».

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Ανακοίνωση εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες ο ANT1 σχετικά με το μέλλον της εκπομπής του σταθμού που φέρει τον τίτλο «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, η επιθυμία τόσο του Αντώνη Κανάκη όσο και των συνεργατών του είναι να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό δυο ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των Χριστουγεννιάτικων εορτών. Ο ANT1 μάλιστα τονίζει πως στηρίζει τόσο την εκπομπή όσο και τους ανθρώπους της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss