Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οργή στο Twitter για το revenge porn

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά τη δυσάρεστη είδηση που συνδέει το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα» με το revenge porn.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, με ανακοίνωση του επιβεβαιώσε πως διακόπτει άμεσα τη συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με αφορμή καταγγελία που έγινε μέσω Instagram για περιστατικό που αφορούσε παράνομη δημοσίευση προσωπικού ερωτικού βίντεο (revenge porn).

Αντώνης Κανάκης: «Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα»

Ταυτόχρονα, ο επί χρόνια συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Αντώνης Κανάκης είπε για αυτό: «Είναι μία πάρα πολύ παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια ιστορία που είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά, και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πω. Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τη σχετική καταγγελία στο Instagram:

Τα σχόλια στο Twitter έχουν πάρει «φωτιά»

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του διαδικτύου, και στην προκειμένη οι χρήστες του Twitter, δεν δίστασαν να εκφράσουν την άποψη τους αναφορικά με αυτό το σκάνδαλο. Έτσι, τα σχόλια και τα tweets «έπεσαν βροχή».

Δείτε μερικά tweets παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss