Στη δημοσιότητα το νέο τραγούδι του Λέοναρντ Κοέν, που κυκλοφορεί μετά τον θάνατό του

Ο Λέοναρντ Κοέν πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 σε ηλικία 82 ετών,  αλλά σαν σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, αν ζούσε, θα  ήταν τα γενέθλιά του! Η δισκογραφική εταιρεία Sony ανακοίνωσε  ότι τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα μεταθανάτιο  άλμπουμ του με τίτλο “Thanks for the dance”

Το άλμπουμ επιμελήθηκε ο γιος του τραγουδοποιού Άνταμ Κοέν, ο οποίος φρόντισε να μελοποιηθούν οι στίχοι τραγουδιών που του είχε αφήσει ο πατέρας του.  Στον δίσκο  συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Beck, ο Feist και ο Ντέμιεν Ράις.

«Συνθέτοντας και γράφοντας μουσική για τους στίχους του, επιλέξαμε τις πιο χαρακτηριστικές μουσικές υπογραφές, προκειμένου να τον κρατήσουμε μαζί μας (….) «Αυτό που με συγκινεί περισσότερο με αυτό το άλμπουμ είναι η εκπληκτική αντίδραση των ανθρώπων που το άκουσαν. ‘Ο Λέοναρντ ζει!’, λέει ο ένας μετά τον άλλο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Άνταμ Κοέν.

Το νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, αλλά ήδη  δημοσιοποιήθηκε ένα από τα τραγούδια του δίσκου. Έχει τον τίτλο The Goal και μπορείτε να το ακούσετε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=mszJwXsZwKM

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss