Στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση, ο συνοριοφύλακας που αυτοπυροβολήθηκε στο Διδυμότειχο

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του συνοριοφύλακα από το Διδυμότειχο που αυτοπυροβολήθηκε, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Το evros-news.gr αναφέρει πως οι γιατροί ενημέρωσαν ήδη την οικογένεια του ότι δυστυχώς οι ελπίδες είναι μηδαμινές να βγει νικητής από την «μάχη» που δίνει, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του με το υπηρεσιακό του περίστροφο ο καταγόμενος από χωριό της περιοχής Αλεξανδρούπολης αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με έδρα το Χειμώνιο.

Το τραύμα στο κεφάλι ήταν διαμπερές και οι συνάδελφοι του που νωρίτερα ήταν μαζί του και επειδή είδαν ότι δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση τον επισκέφθηκαν σπίτι του, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Εκεί οι γιατροί αμέσως ζήτησαν την μεταφορά του στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του. Υποβλήθηκε άμεσα στη νευροχειρουγική κλινική σε επέμβαση, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, αλλά όπως επισημάναμε μόνο με ένα… θαύμα θα διαφύγει τον κίνδυνο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss