Στον… αέρα το sequel του Hobbs And Shaw – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Είχαμε την ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs And Shaw, για την οποία είχαμε αναφέρει την άποψη μας, ωστόσο ενώ γνωρίζαμε πως θα έχει sequel. δεν υπάρχει κάτι πιο… χειροπιαστό.

Συγκεκριμένα, η παραγωγός Kelly McCormick, ανέφερε πως εκείνη και ο άνδρας της David Leitch θα ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν την συγκεκριμένη ταινία, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή. Μάλιστα θα ήθελαν να επαναφέρουν τους Kevin Hart και Ryan Reynolds, ενώ έχουν κι άλλα πλάνα, όμως για την ώρα όλα είναι στον αέρα, εκτός κι αν κάνει ένα… νεύμα ο Dwayne Johnson, που βέβαια αυτή τη στιγμή είναι πολυάσχολος, αν και επιθυμεί να την πραγματοποιήσει.
Η υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας – και επίσης τα βρίσκει με την λαμπρή και ατρόμητη πράκτορα της MI6 που τυγχάνει να είναι και η αδερφή του Σο- αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss