Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η νέα ανατρεπτική πρόταση

Survivor: Χαμός σε ακόμα ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και αυτή τη φορά οι μπλε ήταν εκείνοι που έριξαν το… μπαλάκι

Το αποτέλεσμα σας το είχαμε αναφέρει από το νωρίς της Δευτέρας. Οι μπλε θα ήταν οι νικητές της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας, με τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει για 8η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor.

Η επιβεβαίωση ήρθε και ο «Ντάφυ» για μία περισσότερη ψήφο από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, βγήκε προτεινόμενος από τους συμπαίκτες του και πάει να «σπάσει» το ρεκόρ του Ντάνου.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (18/4), ο Αλέξης Παππάς πρότεινε ανοιχτά στον Τζέιμς να βγουν στον τάκο οι δυο τους για να αποφασίσει το κοινό ποιος θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στον Αλέξη Παππά ότι η παραγωγή δεν επιτρέπει να βγουν μόνο οι δυο τους υποψήφιοι.

Ο Τζέιμς έδειξε να κάνει πίσω και δέχθηκε επίθεση από τον Σάκη, με το Νίκο να προτείνει να βγουν στον τάκο Σάκης, Αλέξης, Τζέιμς και Νίκος. Πρόταση που έγινε αποδεκτή σε περίπτωση που οι δυο ομάδες κατακτήσουν από μια ασυλία.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος άντεξαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή να χάνει την ισορροπία του και να κερδίζει ο πρώτος το κολιέ, χαλώντας το σενάριο με τους τέσσερις υποψήφιους που είχε συμφωνηθεί νωρίτερα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ακούστηκε να λέει «ρίξτο». Ο Αλέξης Παππάς κράτησε τον λόγο του. Η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας απο τον Σάκη και η συμφωνία που έσπασε έγινε θέμα απο τους μπλε.

Στο συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η ατομική ασυλία του Σάκη που για τους μπλε ήταν… γύρισμα της μπιφτέκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε» το Πάσχα: Έτσι θα γιορτάσουμε – Τι ώρα θα γίνουν Επιτάφιος, Ανάσταση – Πού θα ψήσουμε

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss