«Survivor» – Χατζηγεωργίου: «Από την 2η κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος»

Για το «Survivor» μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όταν βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» στον Alpha.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, στον πρώην συμπαίκτη του, Γιωρίκα Πιλίδη ο οποίος και βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων αυτό το διάστημα εξαιτίας προβλήματος με την υγεία του.

«Εννοείται πως αυτό είναι και το πρόβλημα με την υγεία του σήμερα»

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, “πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;”. Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα». Και συνέχισε λέγοντας: «Εννοείται πως αυτό είναι και το πρόβλημα με την υγεία του σήμερα».

«Μέχρι την έβδομη μέρα έλεγα εντάξει με τις δυο κουταλιές ρύζι και πονούσα»

«Εγώ αυτό το εμφάνισα την όγδοη μέρα. Μέχρι την έβδομη μέρα έλεγα εντάξει με τις δυο κουταλιές ρύζι και πονούσα. Μπορεί να συνηθίζεις, αλλά στον ενάμιση μήνα το σώμα σου καταλαβαίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» στην εκπομπή του Alpha. «Η αφαγία δημιουργεί ναυτία, τάση για εμετό και φρικτό πόνο στο στομάχι», κατέληξε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss