Συνδρομητική υπηρεσία γίνεται η ενεργοποίηση των θερμαινόμενων καθισμάτων σε οχήματα της BMW

Έντονες συζητήσεις προκάλεσε η απόφαση της BMW να προσφέρει έναντι συνδρομής, τη δυνατότητα ενεργοποίησης της θέρμανσης των μπροστινών καθισμάτων στα αυτοκίνητά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το κόστος έχει οριστεί στις 15 λίρες το μήνα ενώ η μηνιαία συνδρομή για το θερμαινόμενο τιμόνι κοστίζει 10 λίρες.
Οι συνδρομές είναι διαθέσιμες για λειτουργίες στα αυτοκίνητα της BMW εδώ και αρκετό καιρό στην Αγγλία, αλλά η αντίστοιχη υπηρεσία για τα θερμαινόμενα καθίσματα ξεκίνησε αυτό το μήνα. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν όλες τις δυνατότητες hardware με εφάπαξ πληρωμή, αν το προτιμούν.
Οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ConnectedDrive της BMW και ενεργοποιούνται εξ αποστάσεως, χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη σε κάποιο αντιπρόσωπο. Η υπηρεσία θερμαινόμενων καθισμάτων είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι διαθέσιμες συνδρομές διαφέρουν ανά χώρα.
Σε δήλωσή της στο BBC η BMW αναφέρει ότι «όταν τα θερμαινόμενα καθίσματα ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό που διατίθεται στο κατάστημα ConnectedDrive έχει περιληφθεί κατά την παραγγελία ενός αυτοκινήτου από τον πελάτη, δεν απαιτείται μεταγενέστερη συνδρομή ή πληρωμή».

Όμως η εταιρεία υποστηρίζει ότι η δυνατότητα προσθήκης νέων χαρακτηριστικών μπορεί να είναι χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες που αλλάζουν γνώμη μετά την αγορά. Και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, γράφει η BMW, για τους ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, «καθώς έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσθέσουν χαρακτηριστικά που δεν επέλεξε ο αρχικός ιδιοκτή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss