Συνελήφθη ο σκηνοθέτης Paul Haggis – Cineramen

FILE PHOTO: Director Paul Haggis arrives for the premiere of “Mistaken For Strangers” on the opening night of the Tribeca Film Festival in New York, April 17, 2013. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo

Βαθμολόγησε το άρθρο

Συνελήφθη ο σκηνοθέτης Paul Haggis στην Ιταλία για βιασμό και βρίσκεται στα χέρια των τοπικών αρχών στην πόλη Ostuni με τις κατηγορίες της σεξουαλικής βίας και πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Όπως αναφέρει η La Repubblica μέσα από το σχετικό εισαγγελικό έγγραφο ο σκηνοθέτης ανάγκασε μια νεαρή γυναίκα να συνευρεθεί μαζί του. Σημειώνεται ότι ο ίδιος βρισκόταν στην περιοχή καθώς συμμετείχε στο φεστιβάλ «Then Fest».
Αστυνομικές αρχές εντόπισαν τη γυναίκα στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό. Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο ο σκηνοθέτης γνώριζε το θύμα.
Tο 2018 ο σκηνοθέτης βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που διατύπωσαν σε βάρος του τέσσερις γυναίκες, δύο από τις οποίες τον κατηγόρησαν μάλιστα για βιασμό. Σύμφωνα με το  Associated Press τρεις γυναίκες που εργάστηκαν στη βιομηχανία του θεάματος κατηγόρησαν τον σκηνοθέτη ότι τις φίλησε με το ζόρι ή ότι τις ανάγκασε σε στοματικό σεξ, σε συναντήσεις που είχε μαζί τους μεταξύ των ετών 1996 και 2015.
Η δικηγόρος του Κριστίν Λεπερά σε ανακοίνωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πρακτορείο Reuters αρνήθηκε συνολικά τους ισχυρισμούς κατά του σκηνοθέτη το 2018. Παράλληλα, πριν λίγα χρόνια κατέθεσε αγωγή σε δικαστήριο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, σε βάρος μιας τέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss