Σύντομα, το Facebook μπορεί τελικά να σας επιτρέψει να έχετε περισσότερα από ένα προφίλ

Και είναι περιττό να πούμε ότι αυτό δεν είναι κάτι που το Facebook σας ενθαρρύνει να κάνετε. Ωστόσο, σύντομα, η πολιτική τους ενός προφίλ του Facebook για κάθε χρήστη μπορεί να γίνει παρελθόν.

Όπως ανέφερε αρχικά το TechCrunch, το Facebook δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέψει να έχετε έως και πέντε ξεχωριστά προφίλ συνδεδεμένα σε έναν μόνο λογαριασμό. Η ιδέα είναι να έχετε ειδικά προφίλ για συγκεκριμένες ομάδες. Για παράδειγμα, μπορεί να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα για τους φίλους σας και ένα άλλο για τους συναδέλφους σας. Σύμφωνα με το Facebook, θα μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ όλων των προφίλ σας με ευκολία.

Επιπλέον, θα μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε όνομα χρήστη για τα πρόσθετα προφίλ σας. Η μόνη προϋπόθεση είναι τα ονόματα που έχετε επιλέξει να είναι μοναδικά και να μην περιέχουν αριθμούς ή ειδικούς χαρακτήρες. Ωστόσο, το κύριο προφίλ σας – αυτό που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή – πρέπει να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το δικό σας όνομα.
Επίσης, ορισμένες λειτουργίες της πλατφόρμας θα παραμείνουν διαθέσιμες μόνο για το κύριο προφίλ σας. Για παράδειγμα, η δημιουργία και η διαχείριση μιας σελίδας στο Facebook και η χρήση της υπηρεσίας γνωριμιών του Facebook θα απαιτήσει από εσάς να χρησιμοποιήσετε το κύριο προφίλ σας.

Ωστόσο, είτε χρησιμο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss