Τα iPhone μπορούν πλέον να τραβούν φωτογραφίες 48 MP με την εφαρμογή C

Η εφαρμογή κάμερας τρίτου κατασκευαστή το Camera+ 2 κατέστησε δυνατή την παραγωγή εικόνων 48 MP σε συσκευές iOS ακόμη και χωρίς το επερχόμενο iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max. Η LateNiteSoft αύξησε το κόστος της εφαρμογής στο μέλλον, καθώς και παρουσίασε ένα μοντέλο που βασίζεται σε συνδρομή.

Η LateNiteSoft παρουσίασε το Camera+ 22, μια αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας που κάνει μερικές αλλαγές από την έκδοση που έχει διανείμει μέχρι τώρα. Για αναφορά, το Camera+ 22 απαιτεί iOS 15.0, iPadOS 15.0 και watchOS 6.0 ή νεότερη έκδοση για να εκτελεστεί. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει μέγεθος λήψης 165,9 MB στο iOS.
Από τη μία πλευρά, ο προγραμματιστής έχει συμπεριλάβει το UltraRes, μια δυνατότητα που επιτρέπει στους ανθρώπους να αναβαθμίζουν τυπικές φωτογραφίες 12 MP σε 48 MP. Συμπωματικά, τα 48 MP είναι η ίδια ανάλυση που το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max θα πρέπει να μπορούν να τραβήξουν εγγενώς. Σύμφωνα με τη LateNiteSoft, η δυνατότητα UltraRes χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης που έχει τροφοδοτήσει εκατομμύρια φωτογραφίες.

Ως αποτέλεσμα, ο προγραμματιστής ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες UltraRes θα πρέπει να παραμένουν τόσο ευκρινείς όσο οι εγγενείς των 12 MP, ακόμη και σε πλήρη ανάλυση. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε τον αλγόριθμο UltraRes του προγραμματιστή σε υπάρχουσες φωτογραφίες, αν και αυτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss