Τα smartwatches της Huawei ενδέχεται σύντομα να έχουν παρακολούθηση το

Όχι όπως κάποια άλλα wearables που μπορείτε να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή οπως το Galaxy Watch 4 και το Apple Watch Series 7, με διάρκεια ζωής μπαταρίας μιας ημέρας ή το πολύ δύο ημερών. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Huawei θέλει επίσης να εισαγάγει κάτι επαναστατικό με τα επόμενα έξυπνα ρολόγια της. Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Gadgets & Wearables, η Huawei πραγματοποίησε πρόσφατα μια παρουσίαση στα μέσα ενημέρωσης που παρουσίασε το μέλλον των wearables της.

Στην εκδήλωση, ο He Gang, Chief Operating Officer της Huawei Terminal BG, αποκάλυψε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει παρακολούθηση σακχάρου στο αίμα, παρακολούθηση λειτουργίας των πνευμόνων και διαχείριση υγείας σε μεγάλο υψόμετρο στο σύστημα παρακολούθησης υγείας TruSeen των smartwatches.
Δυστυχώς, επί του παρόντος δεν υπάρχουν μη επεμβατικές μέθοδοι μέσω των οποίων μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας. Σύμφωνα με την Gadgets & Wearables, η Huawei εργάζεται σε συνεργασία με επαγγελματικά ιατρικά ιδρύματα για την ανάπτυξη προσυμπτωματικού ελέγχου κινδύνου υπεργλυκαιμίας, αξιολόγησης της τάσης των επιπέδων γλυκόζης και ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για πιθανά προβλήματα.

Μένει να δούμε αν η Huawei θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα εισαγάγει μια τέτοια τεχνολογία σε smartwatch. Η κινεζική εταιρεία θα αντιμετωπίσει σίγουρα σκληρό ανταγωνισμό από την Apple. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η Apple …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss