Τάσος Ξιαρχό: Γνωστή εταιρεία καφέ διακόπτει τη συνεργασία μαζί του

Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η επιλογή του Τάσου Ξιαρχό να σχολιάσει χλευαστικά μία γυναίκα για τα κιλά της, και κατακρίνοντας την επιλογή της να φορέσει ρούχα με οριζόντιες ρίγες, λαμβάνει νέες διαστάσεις με την ανοχή της ελληνικής κοινωνίας σε κακοποιητικές συμπεριφορές να εκμηδενίζεται!

Έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τον ρατσιστικό οχετό του χορευτή – χορογράφου και την οργή του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι συνέπειες για τον ίδιο κάνουν την εμφάνιση τους.

Ειδικότερα, πέρα από την εμφανή μείωση των ακολούθων του στο Instagram, πλέον, γνωστή εταιρεία καφέ αποσύρει τη συνεργασία της μαζί του, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο τις αποστάσεις της από τη συμπεριφορά του.

Η εταιρεία ανέφερε σε ανάρτηση της: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».

Η ανάρτηση της εταιρείας

ανάρτηση εταιρείας καφέ
© Twitter

Να σημειωθεί επίσης, πως νωρίτερα σήμερα, η νεαρή Μαίρη, το θύμα που δέχτηκε την επίθεση του χορευτή – χορογράφου θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά για το συμβάν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και το δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα.

Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, ο χορογράφος ενεπλάκη σε καταδίωξη στο Μενίδι και απειλεί να αυτοκτονήσει. Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss