Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονισμένη η Μαίρη με τις εξελίξεις για τον χορογράφο – «Νιώθω τρομερές τύψεις»

Συγκλονισμένη είναι από όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες η Μαίρη, η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω»

Αρχικά, η Μαίρη είπε: «Επειδή όλο αυτό που φέρνει στρες και δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου, έχω πάρει μερικές μέρες άδεια και μένω στο σπίτι λίγο να πάρω τον χρόνο μου, να ηρεμήσω, να συγκροτηθώ κι εγώ».

«Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις»

Και συμπλήρωσε: «Εγώ έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα, να απολογηθεί, να το λύσουμε και να τελειώσει το θέμα εκεί. Με πείραξε πάρα πολύ και με πείραξε ακόμα πιο πολύ ότι ενώ βλέπουμε έναν άνθρωπο να ταλαιπωρείται πάρα πολύ, ψυχολογικά να πέφτει και δεν του δίνουμε τον χώρο του να ανασυγκροτηθεί, να ζητήσει τη βοήθεια σωστά από τους ανθρώπους που πρέπει. Δεν είναι αστείο να παίζουμε με τέτοιες ψυχολογικές καταστάσεις, δεν είναι παιχνίδι».

«Νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»

Και τόνισε επίσης: «Νιώθω τρομερές τύψεις, νιώθω πάρα πολύ άσχημα, εγώ δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο. Να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται γι’ αυτό».

«Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρις»

Και εξήγησε: «Ειλικρινά θέλω να ακούσω ένα συγγνώμη. Δεν θέλω να βγει στα κανάλι ή να κάνει στόρις. Αυτές οι κινήσεις για μένα δεν είναι απαραίτητες, μπορούσαμε να το λύσουμε μεταξύ μας».

«Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία»

Η Μαίρη κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν γονιό να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, να βλέπει το παιδί του να υποφέρει κι εμείς αντί να τον στηρίζουμε και να τον βοηθάμε να τον πατάμε και άλλο κάτω».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss