TAU: Το νεο sci-fi στοίχημα του Netflix… και με Gary Oldman (trailer)

Το Hercules Film Fund των Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση & Τέρυ Ντούγκα, μετά τις επιτυχημένες παραγωγές των “American Made” με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το “Unicorn Store” με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar Brie Larson, αλλά και το “Good Time” με τον Robert Pattinson, ταινία που επιλέχθηκε να διαγωνιστεί στον 70o διαγωνισμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο του 2017, ξαναχτυπά με την sci-fi ταινία TAU, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στίς 29 Ιουνίου, μόνο στο Netflix.

Το “TAU” είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του παραγωγού David Goyer, σεναριογράφου της τριλογίας Batman (“Batman Begins”, “The Dark Knight Rises” και “Man of Steel”) με πρωταγωνιστές τους Maika Monroe (“It Follows”) και Ed Skrein (“Game Of Thrones”) ενώ ο πρόσφατα βραβευμένος με Όσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου, Gary Oldman, έχει δώσει τη φωνή του στον Tau. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Federico D’Alessandro, ο οποίος έχει διατελέσει animatics supervisor στην Marvel (“Doctor Strange”, “Ant-Man”, “Avengers: Age of Ultron”), ενω τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Σερβία.

Το σενάριο είναι της Noga Landau και η υπόθεση εξελίσσεται γύρω από την απαγωγή μίας μικρο-απατεώνισσας της Julia (Monroe) από έναν επικίνδυνο επιστήμονα που την χρησιμοποιεί σαν πειραματόζωο σε ένα τρελό πείραμα. Το μόνο εμπόδιό της προς την φυγή και την απελευθέρωσή της είναι o Tau (Gary Oldman), ένα ρομπότ με ανώτερη τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο έχει κατασκεύασε ο απαγωγέας της, ¶λεξ (Skrein). Η Julia πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη τoυ Tau, να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ώστε να αποφύγει τον βέβαιο θάνατο.

Είναι η πρώτη «παρουσία» του Gary Oldman μετά το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου το 2018, για την ταινία “Darkest Hour”. Η Maika Monroe, μετά την επιτυχία της στο θρίλερ “It Follows”, ονομάστηκε η καινούργια Scream Queen του Hollywood, ενω από τις πρώτες της εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν το 2014 στην ταινία “The Guest” ενώ πρωταγωνίστησε και στο “Independence Day: Resurgence”. Ο Ed Skrein έκανε ιδιαίτερη αίσθηση το 2013 ως Daario Naharis στην σειρά της ΗΒΟ “Game of Thrones” ενώ το 2016 ξεχώρισε ως Ajax στο “Deadpool” με τον Ryan Reynolds.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας, η οποία όπως προαναφέραμε, θα ξεκινήσει να στριμάρεται (με ελληνικούς υπότιτλους) στίς 29 Ιουνίου απο την πλατφόρμα του Netflix.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss