Τέλος από ύμνος του κόμματος Νίκη το τραγούδι «Ψυχή μου μη λυγίζεις» του Σταμάτη Σπανουδάκη

Λίγο μετά τη έντονη αντίδραση του Σταμάτη Σπανουδάκη σχετικά με το γεγονός ότι το τραγούδι “Ψυχή μου μη λυγίζεις” ανακηρύχθηκε ως ύμνος του κόμματος Νίκη, που πρόσφατα εκλέγηκε στη Βουλή, προχώρησε στην αφαίρεσή του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της παράταξης Δημήτρης Νατσιός έκανε ανάρτηση και έγραψε πως «δε θα μπορούσαμε ποτέ επουδενί εμείς να χρησιμοποιήσουμε για 4 χρόνια που είναι η Νίκη, κάτι το οποίο δε μας ανήκει. Παρακαλώ πολύ, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Έγινε μία παρανόηση εκ μέρους του κύριου Σπανουδάκη, η οποία θα λυθεί πιστεύω καλοπροαίρετα και από τις δύο πλευρές».

Νωρίτερα, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο Facebook -την οποία διέγραψε-, εκφράζοντας τη λύπη του που «βρίσκομαι και πάλι μπλεγμένος σε πολιτικές και δημοσιογραφικές κουβέντες με αφορμή μία άδεια που έδωσα προ πολλού καιρού σε κάποια διαδικτυακή εκπομπή και χωρίς να ξέρω ότι οι συνομιλητές μου, θα γινόντουσαν, ή ήταν ήδη κόμμα».

«Ουδέποτε συμφώνησα να γίνει το “Ψυχή μου μη λυγίζεις” ύμνος του κόμματος Νίκη. Ένα κομμάτι που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, όλων των αποχρώσεων, πολιτικών και άλλων. Παρακαλώ λοιπόν να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου και από το κόμμα σας αλλά και από κάθε παρουσία και εκδήλωσή σας. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss