Τέλος εποχής για τον Chris Hemsworth στην Marvel; – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μετά τo Thor: Ragnarok έχουμε πλέον την ταινία Thor: Love And Thunder με τον Taika Waititi στην σκηνοθεσία και τον Chris Hemsworth ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε θεωρεί πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του ταινία για την Marvel.

Στο Wired ανέφερε πως το Thor: Love And Thunder ενδέχεται να είναι και η τελευταία του ταινία για την Marvel (χωρίς να είναι και σίγουρος βέβαια), θεωρώντας πως όλο αυτό ήταν μια ξέφρενη, διασκεδαστική και τρελή εμπειρία, ενώ αποθέωσε ξανά τον Taika Waititi. Η ταινία αυτή δήλωσε πως θα είναι κάτι καινούργιο, όπως και όλες που έχει παίξει αυτά τα 11 χρόνια στον συγκεκριμένο ρόλο. Δεν ανέφερε όμως κάτι παραπάνω για το ότι μπορεί να ολοκληρώσει τον ρόλο του με την συγκεκριμένη ταινία και θα περιμένουμε τυχόν εξελίξεις.
H υπόθεση έχει ως εξής: Ο Thor κάνει ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.
Η επερχόμενη ταινία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss