Θανάσης Βισκαδουράκης: «Aν είχα απέναντι μου τον Φιλιππίδη θα τον ξάπλωνα κάτω!»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο το πρωί της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη όσο και στην πιθανή συμμετοχή του σε ριάλιτι επιβίωσης.

«Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε»

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Aν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία! Θα τον ξάπλωνα κάτω! Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε. Ήταν ατιμωτικό».

«Οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία»

Και εξήγησε: «Γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολείστε και μαζί τους. Αν ανεβάζουν παραστάσεις στη φυλακή. Πρέπει να είναι κατεβασμένα τα ρολά για πάντα».

«Για την “Φάρμα” έκανα και την φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα»

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Για την “Φάρμα” έκανα και την φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα. Μόλις πάω όμως να κλείσω κάτι τέτοιο, μου έρχονται κάποιες προτάσεις».

«Το ποσό που μου είχαν προτείνει ήταν πολύ καλό , δεν θα πω ψέματα»

Και συμπλήρωσε: «Ήταν κλεισμένο, τα πάντα είχαν γίνει. Το ποσό που μου είχαν προτείνει ήταν πολύ καλό , δεν θα πω ψέματα».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο δημοφιλής ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss