Θάνος Καλλίρης: Πέρασα άσχημα στην καραντίνα, ήμουν άνεργος και έπεσα σε κατάθλιψη

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο επιτυχημένος τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ παράλληλα, έκανε και ορισμένες αποκαλύψεις.

«Δεν υπήρχε στο μυαλό μου η πατρότητα»

Αρχικά, ο Θάνος Καλλίρης είπε: «Το τραγούδι μου “Το νου σου κύριε οδηγέ”, το έγραψα όταν ήμουν σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου η πατρότητα. Βίωσα πολλά συναισθήματα όταν χώρισα και είχα παιδιά».

«Είμαι σε σχέση εδώ και 4 χρόνια με μία δικηγόρο, είναι ο άνθρωπός μου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο πιο σημαντικός ρόλος ενός άντρα είναι πρώτα το να είναι πατέρας και μετά το πώς θα διαχειριστεί τον χωρισμό του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τη διαφορά ηλικίας που έχει με την τωρινή σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε σχέση, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με μία δικηγόρο και είναι ο άνθρωπός μου. Με βοηθάει και με στηρίζει, τη βοηθάω και τη στηρίζω».

«Η Ελένη είναι πολύ μικρότερή μου, έχουμε διαφορά σχεδόν είκοσι χρόνων»

«Κάποια στιγμή νομίζω ότι είναι καιρός να το δημοσιοποιήσουμε πιο πολύ, να κάνουμε και κάποια φωτογράφηση σε κανένα περιοδικό. Η Ελένη είναι πολύ μικρότερή μου, έχουμε διαφορά σχεδόν είκοσι χρόνων. Βεβαίως μου δίνει ζωή, εδώ της δίνω εγώ ζωή. Οι ηλικίες είναι λίγο ό,τι γράφει η ταυτότητα και εμένα, ναι, γράφει 1962 αλλά δεν έχει σημασία», συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης.

«Το καινούργιο μου τραγούδι ήταν ο τρόπος να για να μη με κερδίσει η κατάθλιψη»

Μιλώντας για την καραντίνα, ο τραγουδιστής ομολόγησε ότι πέρασε δύσκολα. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πέρασα άσχημα στην καραντίνα, ήμουν άνεργος και έπεσα σε κατάθλιψη. Το καινούργιο μου τραγούδι ήταν ο τρόπος να για να μη με κερδίσει η κατάθλιψη».

«Είμαι χορτασμένος, άλλα θέλω ακόμα να δώσω πράγματα στον κόσμο»

Επιπλέον, ο Θάνος Καλλίρης τόνισε ότι θεωρεί πως οι καλλιτέχνες της γενιάς του δεν έχουν εύκολα θέση στα σημερινά μπουζούκια. «Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε πάρει τον Κώστα Μπίγαλη ως guest. Αν μου γινόταν και μένα μία πρόταση θα την αποδεχόμουν. Είμαι χορτασμένος, άλλα θέλω ακόμα να δώσω πράγματα στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss