Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαστε μια οικογένεια χίπηδων»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε ανοιχτά για την «χίπικη»οικογένεια του, το διαζύγιο των γονιών του, ενώ παράλληλα θυμάται την περίοδο μετά το γυμνάσιο που έπεισε την μητέρα του να μετακομίσουν στην Γερμανία και σε δυο μήνες εκείνος πήγε μονός του στην Αμερική για να τελειώσει το λύκειο στη Μινεσότα.

«Άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου, μου έλεγαν ότι πρέπει επιτέλους κάπου να κατασταλάξω»

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Παρότι ήξερα από μικρός ότι ήθελα να κάνω σκηνοθεσία και να παίζω, πήγα και σπούδασα νομική». Και συμπλήρωσε: «Άνθρωποι που δούλευαν μαζί μου, μου έλεγαν ότι πρέπει επιτέλους κάπου να κατασταλάξω».

«Οι γονείς μου είχαν έναν έντονο χωρισμό, αλλά ήταν στο χέρι μου να τους κάνω κολλητούς»

Στη συνέχεια, μίλησε για την «χίπικη» οικογένεια του, όπως την χαρακτήρισε, αλλά και για το διαζύγιο των γονιών του. Αρχικά, ξεκαθάρισε με χιούμορ: «Είμαστε μια οικογένεια χίπηδων». Αμέσως μετά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου είχαν έναν έντονο χωρισμό, αλλά ήταν στο χέρι μου να τους κάνω κολλητούς». Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου ζει απομονωμένα. Είναι ένας άνθρωπος φευγάτος».

«Έπεισα τη μαμά μου να ζήσουμε στη Γερμανία και σε δυο μήνες έφυγα μονός μου στην Αμερική»

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο περιστατικό κατά το οποίο έπεισε την μητέρα του να μετακομίσουν στην Γερμανία και σε δυο μήνες εκείνος πήγε μονός του στην Αμερική για να τελειώσει το λύκειο στη Μινεσότα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έπεισα τη μαμά μου να ζήσουμε στη Γερμανία και σε δυο μήνες έφυγα μονός μου στην Αμερική για να τελειώσω το λύκειο».

«Αισθάνομαι πιο μεγάλος απ’ όσο είμαι, γιατί από πολύ μικρός έκανα πολλά πράγματα»

Αμέσως μετά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραδέχτηκε για τον εαυτό του: «Αισθάνομαι πιο μεγάλος απ’ όσο είμαι, γιατί από πολύ μικρός έκανα πολλά πράγματα». Και τόνισε: «Στην Αμερική δούλεψα στην παραγωγή γιατί φοβόμουν να μπω στην διαδικασία των castings».

«Οι καλεσμένοι κάνουν extreme sports που πρέπει να υπογράψουν για τη ζωή τους»

Τέλος, είπε για την εκπομπή την οποία θα παρουσιάσει στο Μεγάλο Κανάλι: «Η εκπομπή “Night Out” έρχεται στο MEGA και οι καλεσμένοι κάνουν extreme sports που πρέπει να υπογράψουν για τη ζωή τους».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss