Θεσσαλονίκη: Τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του στην μπλούζα του

Η ευρηματικότητα και η εφευρετικότητα ορισμένων ανθρώπων, όπως του Θανάση Γιώγλου από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, πραγματικά, μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Ειδικότερα, από το Σάββατο και μετά, που οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων και τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, δίνουν και παίρνουν, φαίνεται να οδήγησαν έναν άνδρα από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης να τυπώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του σε μπλουζάκι!

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, σκοπεύει να τυπώσει κι άλλες ίδιες μπλούζες, ώστε να έχει να τις αλλάζει και να μην ξεμένει ποτέ.

Επιπλέον, ο Θανάσης Γιώγλου από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, είπε ότι έχει ήδη χρησιμοποιήσει την μπλούζα του. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος χρησιμοποίησε την μπλούζα με τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του πάνω της, σε έλεγχο σε ένα γήπεδο 5Χ5 όπου έπαιζε μπάλα ο γιος του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο υπεύθυνος του γηπέδου που σκάναρε το QR code έμεινε άναυδος όταν τον αντίκρισε.

Ωστόσο ο κ. Γιώγλου δήλωσε με ειλικρίνεια στον αέρα της εκπομπής: «Θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν την μπλούζα, σκέφτομαι να τυπώσω ακόμα 4-5». Επίσης, όπως σημείωσε ο ίδιος, η εκτύπωση της μπλούζας του στοίχισε 20 ευρώ, αφού όπως είπε είναι… μεγάλο μέγεθος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss