Τι πιο σύνηθες: Μια ακόμα ταινία θα γίνει σειρά

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια ακόμα ταινία που ετοιμάζεται να γίνει σειρά είναι το Lucy με την μορφή spinoff για έναν χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο Morgan Freeman σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Freeman θα υποδυθεί ξανά τον Professor Norman για την σειρά Lucy που θα δημιουργηθεί σε παραγωγή των EuropaCorp και Village Roadshow. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για συμμετοχή της Scarlett Johansson (πρωταγωνίστρια στην ταινία), ούτε κάποιου σεναριογράφου και σκηνοθέτη.
Η σύνοψη για την ταινία αναφέρει: Μια νεαρή φοιτήτρια, η Lucy, ζει ανέμελα στο Τόκιο, ώσπου ο φίλος της εξαπατά προκειμένου να παραδώσει μια βαλίτσα σε έναν κινέζο μαφιόζο. Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Lucy βρίσκεται όμηρος των Κινέζων και μάλιστα με μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της, με σκοπό την παράνομη εισαγωγή της, με αυτόν τον τρόπο, σε διάφορες χώρες. Ωστόσο, το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της και αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα. Μπορεί να ακούει και να αισθάνεται τα πάντα, ενώ αποκτά τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις και την ικανότητα να ελέγχει την ύλη. Θα χρησιμοποιήσει όλη την απέραντη γνώση που αποκτά προκειμένου να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση…

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss