Τιτίκα Στασινοπούλου: «Το πολεμώ, ακόμα παίρνω φάρμακα»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και την Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για τον καρκίνο και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν τον εντόπισαν.

  • Σε όλη σας τη ζωή υπήρξατε μαχήτρια. Αυτό φάνηκε και στον καρκίνο που περάσατε και τον πολεμήσατε με νύχια και με δόντια. 

Αυτό είναι αλήθεια. Έκανα αφαίρεση του ενός μαστού.

Τιτίκα Στασινοπούλου: "Το πολεμώ, ακόμα παίρνω φάρμακα" | Zappit

  • Πώς το εντοπίσατε και ποια ήταν τα πρώτα σας συναισθήματα όταν σας το είπε ο γιατρός σας; Τρόμος, φόβος ότι θα πεθάνετε;

Από μία τυχαία εξέταση το βρήκαμε. Πώς ένιωσα; Είπα: «Τιτίκα, τράβηξες λαχνό!». Το πολέμησα και το πολεμάω γιατί ακόμα παίρνω φάρμακα. Όχι, δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Όταν είναι να φύγεις, θα φύγεις. Ούτε τρομοκρατήθηκα. Είπα μέσα μου «θα το πολεμήσω!».

  • Πόσο δύσκολος ήταν όλος αυτός ο αγώνας που κάνατε; 

Πολύ δύσκολος αλλά δεν εγκατέλειψα τα όπλα. Πέρασα όλα τα στάδια, εξασθενούσα, είδα τα μαλλιά μου να πέφτουν από τις χημειοθεραπείες. Αλλά το πάλευα. Θυμάμαι, έκανα χημειοθεραπείες και ερχόμουν και σκηνοθετούσα μία παράσταση. Το μήνυμά μου είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε στο αρνητικό να κυριαρχήσει στη ζωή μας. Η ζωή είναι δική μας. Μας ανήκει.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss