To αριστουργηματικό Για μια Χούφτα Δολάρια θα αποκτήσει remake με… ιερόσυλη τηλεοπτική σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια ακόμα τρομερή ταινία ετοιμάζεται να γίνει remake για σειρά, αυτή τη φορά με το «Για μια Χούφτα Δολάρια» να μεταφέρεται στην μικρή οθόνη.

Μια ιδέα που αναμφίβολα μοιάζει να είναι σχεδόν… ιερόσυλη από την Mark Gordon Pictures, που έχει τα δικαιώματα για την ταινία του 1964 όπως και για την αντίστοιχη του Akira Kurosawa του 1961, Yojimbo, στην οποία βασίζεται.

Δεμ υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες, εκτός από το ότι ο σεναριογράφος του Game of Thrones, Bryan Cogman για να κάνει κάτι αντίστοιχο στην σειρά και αυτό που θέλουμε (και δεν θέλουμε) να δούμε είναι ποιος θα πάρει την θέση του Clint Eastwood και όχι μόνο. Ο Clint Eastwood είχε επιστρέψει στα Few Dollars More και The Good, the Bad and the Ugly.

Να θυμίσουμε την υπόθεση για την ταινία: Ένας πιστολέρο έρχεται σε μια συνοριακή πόλη κοντά στο Μεξικό, όπου δύο αντίπαλες οικογένειες, οι Ρόχο και οι Μπάξτερ, βρίσκονται σε ένοπλη διαμάχη. Ο ξένος θα πάει πότε με τους μεν, πότε με τους δε, για να τους καταστρέψει ευκολότερα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss