“To ζει” ο Jamie Foxx στην Θεσσαλονίκη – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στην Δράμα κατά κύριο λόγο, αλλά και την Θεσσαλονίκη γυρίζεται η ταινία “Tin Soldier” με πολλούς μεγάλους ηθοποιούς να έρχονται στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν Jamie Foxx, Robert De Niro, Scott Eastwood, John Leguizamo βρίσκονται σε μια ακόμα μεγάλη παραγωγή που θα έχει γυρίσματα μέχρι τις 30 Ιουλίου.

Mάλιστα ο Jamie Foxx στη Θεσσαλονίκη δείχνει να το διασκεδάζει. Συγκεκριμένα, χορεύει σε μαγαζί ενώ αργότερα φαίνεται να παίζει μπάσκετ στο ΧΑΝΘ. H δημοσίευσή του φυσικά σαρώνει, ενώ οι followers του τον αποθεώνουν!
Η ταινία έχει να κάνει με τον “The Bokushi” (Jamie Foxx) που αποτελεί ένα είδους κήρυκα για χιλιάδες βετεράνους πολέμου, καθώς τους προσηλυτίζει με την υπόσχεση να τους δώσει προστασία και σκοπό στις ζωές τους. Ύστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να εισχωρήσει στο απόρθητο φρούριο αυτής της παραστρατιωτικής μονάδας, ο Emmanuel Ashburn (Robert De Niro) επιστρατεύει τον Nash Cavanaugh (Eastwood), έναν πρώην ειδικοδυναμίτη που κάποτε ήταν ακόλουθος του Bokushi. Ο Nash συμφωνεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες εκ των έσω που κατέχει για τον αινιγματικό αρχηγό τους με σκοπό να εκδικηθεί τον άνθρωπο που του πήρε τα πάντα από τη ζωή, καθώς και τον έρωτα της ζωής του.
Τα γυρίσματα εκτός από την Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Δράμας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε 3 Δήμους του Νομού, Προσοτσάνη, Δράμα και Παρανέστι. Εκεί δεν θα συμμετάσχει ο Robert De Niro. Σκηνές της χολιγουντιανής ταινίας θα έχουν ως σκηνικό το Σπήλαιο του Αγγίτη, περιοχές πέριξ του Καπνολογικού Ινστιτούτου, τον ορεινό όγκο του Παρανεστίου, αλλά και του Σιδηρονέρου, όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss