To φινάλε από την σειρά Lovecraft Country έσκισε στο HBO – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει συζήτηση για το γεγονός ότι το HBO είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής με την σειρά Lovecraft Country, για την οποία σας αναφέραμε τις πρώτες εντυπώσεις, με το φινάλε για την πρώτη σεζόν να κάνει πολύ καλά νούμερα. Συγκεκριμένα μόνο για την πλατφόρμα το είδαν ζωντανά (έστω και για λίγο) 1,5 εκ. θεατές, που είναι το υψηλότερο νούμερο στην σειρά ενώ παράλληλα αύξησε κατά 1.6 φορές τον μέσο όρο από την πρεμιέρα.

Η σειρά έχει να κάνει με τον Atticus Freeman, έναν νεαρό Αφροαμερικανο ριζών, ο οποίος μαζί με την φίλη του, Letitia και τον Uncle George ξεκινούν από την Αμερική ένα μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο την δεκαετία του 1950 ώστε να μπορέσει να βρει τον αγνοούμενο πατέρα του. Το ταξίδι αυτό θα τον διδάξει πώς να επιβιώνει αντιμετωπίζοντας τρομακτικές ρατσιστικές επιθέσεις από τους λευκούς, αλλά και από φρικιαστικά τέρατα που φαντάζουν σαν να ξεπήδησαν από τις σελίδες κάποιου βιβλίου του Lovecraft.

H σειρά είναι σε παραγωγή των Jordan Peele, Misha Green, από το μυθιστόρημα του Matt Ruff, σκηνοθεσία των Yann Demange, Daniel Sackheim, ενώ πρωταγωνιστούν οι Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell Wunmi Mosaku, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Chase Brown, Aunjanue Ellis, Marcus A. Griffin Jr., κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss