Το αναδιπλούμενο Razr 2022 της Moto αποκτά νέο σχεδιασμό και πολύ καλύτερο hardware

Το τελευταίο Razr της Motorola ήταν ένα έξυπνο αναδιπλούμενο smartphone και ένα fashion statement αξίας 1.500 δολαρίων όμως το αδύναμο hardware δεν βοήθησε στο να δικαιολογηθεί η τιμή του και ο χαρακτηρισμός “ναυαρχίδα”.

Mε το Razr 2022 η Motorola παρουσιάζει μια σημαντική αναβάθμιση που δικαιολογεί περισσότερο την τιμή, αφού στο εσωτερικό υπάρχει το κορυφαίο chipset Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm το οποίο το συναντάμε σε όλα τα κορυφαία android smartphones των τελευταίων εβδομάδων. 
Το Razr 2022 φέρει και νέο σχεδιασμό, διορθώνοντας το κυρτό πηγούνι της συσκευής και της εγκοπής στην επάνω κάμερα, τα οποία έχουν εξαλειφθεί υπέρ μιας οθόνης που καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια, ενώ η selfie κάμερα βρίσκεται σε μια μικρή οπή στο άνω μέρος. Ο νέος σχεδιασμός δεν συμβαδίζει με την κλασική εμφάνιση του Razr, όμως είναι συμβατός με τη σύγχρονη εποχή ενώ αυξάνει δραστικά την αναλογία οθόνης. 
Η Motorola αναφέρει ότι το Razr 2022 είναι εξοπλισμένο με μεντεσέ (hinge) τρίτης γενιάς “Star Trail” που βοηθά στην ομοιόμορφη εμφάνιση κατά το κλείσιμο της οθόνης, όμως την ίδια στιγμή είναι αρκετά σκληρός για να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε γωνία. Η συσκευή ζυγίζει 200 γραμμάρια και έχει πάχος μόλις 7,62 χιλιοστά όταν είναι ανοιχτή. Ακόμα υπάρχουν πλέον δύο κάμερες στο πίσω μέρος αντί για μία μόνο όπως είχαμε δει στο προηγούμενο μοντέλο.

Εκτός από το Snapdragon 8+ Gen 1, το Motorola Razr 2022 ενσωματώνει έως και 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss