Το Android 13 φαίνεται έτοιμο για κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο

Σήμερα, ως μέρος της δημοσίευσης των ενημερωτικών δελτίων ασφαλείας του Android Αυγούστου, η Google φαίνεται να έχει αποκαλύψει ότι το Android 13 θα κυκλοφορήσει στην AOSP τον Σεπτέμβριο. Προς έκπληξη οι “Σημειώσεις έκδοσης ασφαλείας Android 13” δημοσιεύτηκαν στη σελίδα Android Security Bulletins για την οποία η Google δημοσιεύει μηνιαίες ανακοινώσεις καθώς δημοσιεύει την πιο πρόσφατη μηνιαία ενημέρωση για τα τηλέφωνά της Pixel.

Προωθεί τόσο γενικά ενημερωτικά δελτία ασφαλείας Android, όσο και ενημερωτικά δελτία ειδικά για Pixel/Nexus, με αυτήν την ειδική σημείωση Android 13 στη γενική κατηγορία. Είδαμε τη σπάνια σημείωση νωρίτερα, αφού παρατηρήσαμε ότι η Google δημοσίευσε το ενημερωτικό δελτίο ενημέρωσης κώδικα του Αυγούστου χωρίς να δημοσιεύσει την εργοστασιακή εικόνα ή τα αρχεία OTA για τα τηλέφωνά της Pixel.
Στη σημείωση, η Google εξηγεί ότι οι συσκευές Android 13 «με επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας 2022-09-01 ή μεταγενέστερο προστατεύονται από αυτά τα ζητήματα», τα οποία αναφέρονται αργότερα ως «ευπάθειες ασφαλείας που διορθώθηκαν ως μέρος του Android 13». Στη συνέχεια, η Google αναφέρει ότι «το Android 13, όπως κυκλοφόρησε στο AOSP, θα έχει προεπιλεγμένο επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας 2022-09-01». Και εκεί είναι που πηδάμε στην ιδέα ότι το Android 13 θα φτάσει τον Σεπτέμβριο.

Εκτός από την φαινομενικά καθυστερημένη άφιξη του Android 12 τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η Google κυκλοφόρησε το Android 10 και το An …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss