To anime One Piece Red έρχεται στην Ελλάδα και θα κάνει χαμό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Mε τα anime να κυριαρχούν εδώ και πολλά χρόνια ειδικά, έχουμε ένα που έρχεται στην Ελλάδα και θα ενθουσιάσει τους fans. Πρόκειται για το One Piece Red, που επίσημα θα βγει και στην χώρα μας στις 3 Νοεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής: Η Ούτα, είναι η πιο αγαπητή τραγουδίστρια στον κόσμο. Η φωνή με την οποία τραγουδάει, ενώ παράλληλα κρύβει την αληθινή της ταυτότητα, έχει χαρακτηριστεί ως ‘’μαγευτική ‘’. Θα εμφανιστεί δημόσια για πρώτη φορά, δίνοντας μια ζωντανή συναυλία. Καθώς το στάδιο γεμίζει με διάφορους fans της – ενθουσιασμένους πειρατές, το Ναυτικό που παρακολουθεί στενά και τους Πειρατές του Ψάθινου Καπέλου που με αρχηγό τον Λούφυ ήρθαν απλά για να απολαύσουν την ερμηνεία της – η φωνή για την οποία όλοι ανυπομονούν, πρόκειται να ακουστεί ξανά. Η ιστορία ξεκινάει με την σοκαριστική αποκάλυψη ότι η Ούτα είναι ‘’κόρη του Σάνκς’’.
Η σκηνοθεσία είναι του Goro Taniguchi, ενώ τις φωνές δανείζουν οι Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Akemi Okamura, Kaori Nazuka, Mayumi Tanaka, Kenjiro Tsuda, κ.α.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss